Καναδάς: Τέσσερα παιδιά πνίγηκαν όταν παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα ενώ ψάρευαν στην όχθη ποταμού
Ανανεώθηκε:
Τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν νεκρά στα νερά του ποταμού Σεν Λόρενς, στο βόρειο τμήμα του Κεμπέκ στον Καναδά, αφού παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα την ώρα που ψάρευαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία της καναδικής επαρχίας, έντεκα άνθρωποι ψάρευαν στην όχθη του ποταμού, όταν παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) κοντά στην κοινότητα Πορτνέφ-σιρ-Μερ.
Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν ότι έξι άνθρωποι διασώθηκαν εγκαίρως, ενώ στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό πέντε αγνοουμένων.
Λίγες ώρες αργότερα, τέσσερα παιδιά «ηλικίας άνω των 10 ετών» εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Η τύχη ενός 36χρονου άνδρα εξακολουθεί να αγνοείται και στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί στρατιώτες και δύτες που, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, τον αναζητούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πλοία των ΗΠΑ και Καναδά διέπλευσαν το Στενό της Ταϊβάν: Προειδοποιεί το Πεκίνο
Καναδάς: Πάνω από 27 εκατομμύρια στρέμματα κάηκαν από τις πυρκαγιές το 2023
Φρουροί της Επανάστασης: Ανέφικτη στρατιωτική επιχείρηση ή μία κακή συμφωνία οι δύο επιλογές Τραμπ
13:58
Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτομαγιάς - Επί ποδός η Τροχαία (vid)
13:48
Βρετανία: Τι σημαίνει για τους πολίτες η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής
13:37
Εκτοξεύθηκαν και μπήκαν σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι - Θα συμβάλουν στην ανίχνευση πυρκαγιών (pics&vids)
13:27