Ορίστηκε επικεφαλής της ΜΙΤ ο Ιμπραχίμ Καλίν - Το πρώτο του μήνυμα στους Τούρκους
Στο τιμόνι της ΜΙΤ ορίστηκε ο Ιμπραχίμ Καλίν, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας.
Στο πρώτο μήνυμά του μετά το διορισμό του ο Καλίν δήλωσε: «Για την όμορφη χώρα μου δεν υπάρχει σταματημός, ο δρόμος συνεχίζεται».
Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν πήρε την θέση του επικεφαλής της ΜΙΤ, επιβεβαιώνοντας τα σενάρια που υπήρχαν στην γειτονική χώρα.
Η θέση είχε μείνει «ορφανή» από την στιγμή που ο πρώην πλέον επικεφαλής της, Χακάν Φιντάν, ανέλαβε το υπουργείο Εξωτερικών στη θέση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
«Ο Πρόεδρός μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διόρισε τον κ. Ιμπραχίμ Καλίν στην Προεδρία του Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών» ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της προεδρίας της χώρας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
14:55
ΕΛΛΑΔΑ
Pizza Fan: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις - Δεν υπάρχουν απολύσεις αυτή τη στιγμή» λέει ο Καραγκούνης
14:48
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 45χρονη υπεύθυνη μπαρ που σέρβιρε αλκόολ σε σχολικό πάρτι
14:43
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Φόβοι για ελλείψεις φυσικού αερίου τον χειμώνα – Έκκληση για μείωση της κατανάλωσης κατά 10%
14:38
ΕΛΛΑΔΑ