Μισέλ για φράγμα της Καχόβκα: Θα θέσω το θέμα τον Ιούνιο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Ανανεώθηκε:
Την πρότασή του για βοήθεια στις πλημμυρισμένες περιοχές μετά την επίθεση σε ουκρανικό φράγμα αναμένεται να καταθέσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουνίου.
Ο κ. Μισέλ με ανάρτησή του στο Twitter δηλώνει «συγκλονισμένος από την πρωτοφανή επίθεση στο φράγμα Νόβα Καχόβκα. Η καταστροφή πολιτικών υποδομών χαρακτηρίζεται ξεκάθαρα ως έγκλημα πολέμου - και θα κάνουμε τη Ρωσία και τους εκπροσώπους της να λογοδοτήσουν».
«Θα θέσω το θέμα τον Ιούνιο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και θα προτείνω περισσότερη βοήθεια στις πλημμυρισμένες περιοχές. Οι σκέψεις μου με όλες τις οικογένειες στην Ουκρανία που επλήγησαν από αυτήν την καταστροφή», καταλήγει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Σαρλ Μισέλ: Οι σχέσεις «οργής» και οι συνέπειες για την ΕΕ
Σαρλ Μισέλ: Συλλυπητήρια για τα θύματα της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη
Ποιους πολίτες αφορά η τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026 - Ποια τα ποσά
03:00
Δημόσιοι υπαλλήλοι: Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις
02:00
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30