Γιατροί από Ελλάδα και Ισραήλ στην Κύπρο για θεραπεία τραυματιών από την πυρκαγιά
Εξειδικευμένος ορθοπεδικός έχει μετακληθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυπριακού Υπουργείου Υγείας, από την Ελλάδα για να χειρουργήσει έναν άνδρα , ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή Τροόδους.
Επίσης, από το Ισραήλ αναμένονται στην Κύπρο ειδικός εντατικολόγος, νευρολόγος και νευροχειρουργός για να βοηθήσουν στην αξιολόγηση και τη θεραπεία 57χρονου τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
'Αλλοι δυο τραυματίες νοσηλεύονται στο Ορθοπεδικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και βρίσκονται εκτός κινδύνου.
ΕΛΛΑΔΑ
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 7,5 εκατ. ευρώ
22:06
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΕΞ: Με γνώμονα το Διεθνές Δίκαιο και για ανθρωπιστικούς λόγους η υποδοχή του στολίσκου στην Ελλάδα
21:55
ΚΟΣΜΟΣ
Ολλανδία: Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο του Κέμπεν λόγω πυρκαγιών
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο δείπνο των ανταποκριτών του Τραμπ αποδέχεται να μείνει υπό κράτηση
21:37
ΚΟΣΜΟΣ