Παρέμβαση από τους G7 αν επικρατήσει το Brexit
Δραστική παρέμβαση μέσω κοινού ανακοινωθέντος για την αποκατάσταση της ηρεμίας των αγορών στην περίπτωση που οι βρετανοί αποφασίσουν την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προγραμματίζουν οι ηγέτες των επτά μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, γνωστοί ως G7.
Στο ανακοινωθέν θα τονίζουν την ετοιμότητά τους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ηρεμήσουν τις αγορές ενώ οι οικονομικές αρχές των G7 διαπραγματεύονται μια πρόταση κειμένου το οποίο θα δημοσιοποιηθεί αμέσως μόλις αρχίσει να διαφαίνεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί σήμερα, είπαν αξιωματούχοι που διατήρησαν το καθεστώς της ανωνυμίας των.
Ο Ιάπωνας υπουργός Οικονομικών Τάρο Άσο ενδέχεται επίσης να εκδόσει μια δήλωση ξεχωριστά για να προλάβει το ενδεχόμενο πρόκλησης υπερβολικής ανόδου του γιέν σε περίπτωση που η Βρετανία αποφασίσει να αποχωρήσει, είπαν οι αξιωματούχοι.
Βόλος: Έπεισαν γυναίκα να αφήσει στην αυλή 50.000 ευρώ και κοσμήματα για να μην πάθει ηλεκτροπληξία
15:39
Συνελήφθη 48χρονος στο Ελ. Βενιζέλος με περισσότερα από 7.000 λαθραία καπνικά προϊόντα (pic)
15:35
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με μεγάλη δράση στο Σύνταγμα
15:27
Ελεύθερος με όρους ο 21χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης στη Θεσσαλονίκη
15:19