Τόκιο: Ακούμπησαν τα φτερά αεροπλάνων στο αεροδρόμιο
Ανανεώθηκε:
Αρκετές πτήσεις καθυστέρησαν στο διεθνές αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο σήμερα, Σάββατο 10/06 αφού δυο επιβατικά αεροσκάφη πλησίασαν καθώς τροχοδρομούσαν στον διάδρομο και συγκρούστηκαν τα άκρα των φτερών τους.
Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός, διευκρίνισε το ιαπωνικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο NHK επικαλούμενο το υπουργείο Μεταφορών της Ιαπωνίας, ωστόσο το ατύχημα είχε αποτέλεσμα να κλείσει ο ένας από τους τέσσερις διαδρόμους αποπροσγειώσεων στις 11:00 [σ.σ. τοπική ώρα· 05:00 ώρα Ελλάδας].
Το τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πλάνα με τα δυο αεροσκάφη, της Eva Airways (Ταϊβάν) και της Thai Airways (Ταϊλάνδη), πλάι-πλάι. Το άκρο ενός φτερού του αεροσκάφους της Thai είχε εμφανώς υποστεί ζημιά και ήταν διακριτά συντρίμμια πεσμένα στο ταρμάκ.
Τραμπ - Νετανιάχου: «Κόλαση» για Χαμάς, η νέα επίθεση στο Ιράν και το Βραβείο Ειρήνης (vid)
23:27
Σδούκου: Σεβασμός στο δικαίωμα ελευθερης μετακίνησης των πολιτών - Το ΠΑΣΟΚ «ντύθηκε» τροχονόμος
23:15
Αγρότες: Η απάντηση σε Μητσοτάκη περί τραμπουκισμών - Το κάλεσμα σε διάλογο και οι επόμενες κινήσεις
23:03
Ο Μπολσονάρου μπήκε στο νοσοκομείο για επίμονο λόξιγκα
22:53