Ο Μιχάλης Κοσμίδης στο CNN Greece για το κλίμα την ημέρα του δημοψηφίσματος
Το κλίμα που επικρατεί στο Λονδίνο από το πρωί και κάποια... παραλειπόμενα της διαδικασίας περιέγραψε στο CNN Greece ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κοσμίδης, που ζει στη βρετανική πρωτεύουσα.
Όπως μας δήλωσε, η διαδικασία, αν και είναι ακόμη στην αρχή, διεξάγεται ομαλά, με μόνο πρόβλημα τον καιρό που προς το παρόν δεν ευνοεί την μαζική προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα σε πολλές περιοχές.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή των ψηφοφόρων στο Γιβραλτάρ, που σχηματίζουν ουρές προκειμένου να δώσουν απάντηση στο ερώτημα Bremain ή Brexit.
Όπως εξηγεί ο Μιχάλης Κοσμίδης, η μαζική προσέλευσή τους στις κάλπες, αποδίδεται τόσο στον καλό καιρό που επικρατεί στην περιοχή, όσο και στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον των συγκεκριμένων ψηφοφόρων για την έκβαση του δημοψηφίσματος, με την πλειοψηφία τους, σύμφωνα με εκτιμήσεις να είναι υπέρ του Bremain.
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 46χρονου στη Θέρμη για παράνομη διάθεση βεγγαλικών
12:34
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55