Μπερλουσκόνι: Δεν θα τεθεί τελικά σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Οι ιταλικές αρχές αποφάσισαν τελικά ότι η σορός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι να μην τεθεί αύριο σε λαϊκό προσκύνημα στα στούντιο του ομίλου Μέντιασετ, έξω από το Μιλάνο.
Αιτία, όπως γράφει ο Τύπος, είναι η δυσκολία να μπορέσει να ελεγχθεί η μεγάλη προσέλευση των πολιτών.
Η κηδεία του Καβαλιέρε θα τελεστεί κανονικά την Τετάρτη το απόγευμα, στις 3 τοπική ώρα, στον Καθεδρικό Ναό του Μιλάνου δημοσία δαπάνη.
«Για μένα ο Σίλβιο ήταν σαν μεγαλύτερος αδελφός. Στο τελευταίο μήνυμα που μου έστειλε, μου έγραψε 'δούλεψε για την ειρήνη'», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και συντονιστής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Αντόνιο Ταγιάνι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Φον ντερ Λάιεν για Μπερλουσκόνι: Ηγήθηκε της Ιταλίας σε μια περίοδο πολιτικής μετάβασης
ΚΟΣΜΟΣ
Ο αποχαιρετισμός του Πούτιν στον Μπερλουσκόνι: «Ήταν ένας αληθινός φίλος»
ΧΡΗΜΑ
Προθεσμία έως τις 2 Μαρτίου για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση
10:23
ΔΙΕΘΝΗ
Συμφωνία ΕΕ - Mercosur: Πώς προστατεύονται τα ελληνικά προϊόντα - Δικλείδες υπέρ των παραγωγών
10:23
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Νοκ άουτ προημιτελικοί στο Κύπελλο Ελλάδας με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα
10:17
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Ξεκινά η δίκη που θα κρίνει την πολιτική τύχη της Μαρίν Λεπέν
10:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ