Μαϊάμι: Χιλιάδες οπαδοί του Τραμπ έξω από το δικαστήριο
Ενώπιον δικαστηρίου στο Μαιάμι όπου θα του απαγγελθούν 37 κατηγορίες που σχετίζονται με απόρρητα έγγραφα του Λευκού Οίκου θα εμφανιστεί σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ.
Τα έγγραφα ήταν αποθηκευμένα στην έπαυλή του στο Μαρ-α-λαγκο και αυτή είναι η πρώτη φορά στις ΗΠΑ που διώκεται ένας πρώην πρόεδρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα απόρρητα έγγραφα είχαν πληροφορίες για αμυντικά θέματα και οπλικά συστήματα των ΗΠΑ και ξένων χωρώνόπως και σχέδια για πιθανά αντίποινα ως απάντηση σε μια επίθεση που θα δεχθούν οι ΗΠΑ.
Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη.
Επίσης καταφθάνουν συνεχώς διαδηλωτές με συνθήματα υπέρ και κατά του πρώην προέδρου και υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.
Αν και ο Τραμπ, που αρνείται τις κατηγορίες κάλεσε τους διαδηλωτές να είναι «ειρηνικοί», υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να υπάρξει αναταραχή.
Ο Τραμπ θα μιλήσει στα ΜΜΕ από το κλαμπ του γκολφ στο Bedminster του New Jersey μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις αναπληρωτών
06:00
Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση για την προστασία πρώτης κατοικίας - Τι αλλάζει
05:00
ΦΠΑ: Πώς θα λειτουργήσει η διπλή παρέμβαση στα ακίνητα - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
04:00
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00