Η Γερμανία θα πληρώσει 1,4 δισ. δολάρια αποζημίωση για τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος
Ανανεώθηκε:
Η Γερμανία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την αποζημίωση για τους επιζώντες του Ολοκαυτώματος παγκοσμίως σε 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια τον επόμενο χρόνο.
Σε δήλωση του ιδρύματος, που χειρίζεται αξιώσεις για λογαριασμό Εβραίων που έπεσαν θύματα της ναζιστική εποχή, αναφέρεται ότι αποφασίστηκε να καταβληθούν 888,9 εκατομμύρια δολάρια για την παροχή κατ’ οίκον φροντίδας και υποστήριξης σε ευάλωτα θύματα του Ολοκαυτώματος, μετά από διαπραγματεύσεις με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.
Επιπλέον, σύμφωνα με τη Διάσκεψη για τις υλικές αξιώσεις που διεκδικούν οι Εβραίοι κατά της Γερμανίας (Conference on Jewish Material Claims Against Germany), σημειώθηκε αύξηση 175 εκατομμυρίων δολαρίων σε συμβολικές πληρωμές προς το ταμείο Hurtship Fund που συνδράμει 128.000 επιζώντες του Ολοκαυτώματος παγκοσμίως.
Στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας σημειώνεται επίσης ότι το σύνολο των 1,4 δισ. δολαρίων θα καταβληθεί μέσω διαφόρων σχεδίων και προγραμμάτων.
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37