ΚΟΣΜΟΣ

ΜακΓκρέγκορ: Βίντεο τον εμφανίζει να οδηγεί σε τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

ΜακΓκρέγκορ: Βίντεο τον εμφανίζει να οδηγεί σε τουαλέτα τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό
AP Photo/John Locher, File

Ένα βίντεο που επιβαρύνει τη θέση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βλέπει το φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στις κατηγορίες για τον βιασμό μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια του 4ου τελικού του NBA στο Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που δημοσίευσε το TMZ Sports, εμφανίζει τον Ιρλανδό πρώην σταρ του UFC να αρπάζει από το χέρι και να οδηγεί στο μπάνιο τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό.

Το βίντεο ντοκουμέντο τραβήχτηκε μέσα στο Kaseya Centre στο Μαϊάμι κοντά στα μεσάνυχτα της 10ης Ιουνίου, αμέσως μετά τη νίκη των Nuggets επί των Heat στο Game 4 των τελικών του NBA στις 9 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στο βίντεο, ο πρωταθλητής φαίνεται να φοράει ένα μαύρο μπλουζάκι και να βγαίνει από τις τουαλέτες για να μιλήσει με μια γυναίκα με λευκό πουκάμισο. Αφού προηγείται μια συνομιλία μαζί της, ο Κόνορ της αρπάζει το χέρι και ανοίγει δρόμο για να πάει μαζί του μέσα σε μια τουαλέτα.

Αμέσως μετά, η πόρτα της τουαλέτας κλείνει, χωρίς κανείς άλλος να φαίνεται να μπαίνει μέσα. Αν και το βίντεο δεν δείχνει καθαρά κάποιον να αναγκάζει τη γυναίκα να μπει στην τουαλέτα, τρεις άνδρες που μοιάζουν με σωματοφύλακες συγκεντρώνονται μπροστά από την πόρτα, με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να εισέλθει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ