ΚΟΣΜΟΣ

Με μία ζεστή αγκαλιά υποδέχθηκε η Λετίθια της Ισπανίας τη βασίλισσα Ράνια

Με μία ζεστή αγκαλιά υποδέχθηκε η Λετίθια της Ισπανίας τη βασίλισσα Ράνια
ΑΠΕ/ΜΠΕ

Επίσημη επίσκεψη στην Ισπανία πραγματοποίησε το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας με τις δύο βασίλισσες, Λετίθια και Ράνια, να πρωταγωνιστούν. Εντυπωσιακές και στιλάτες αμφότερες πόζαραν στους φωτογράφους κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στα Σχολεία και Εργαστήρια Απασχόλησης του Εθνικού Εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

H βασίλισσα της Ισπανίας Λετίθια επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ μίντι φόρεμα Diego Estrada σε τόνους κόκκινου, ροδακινί και μπλε ενώ η βασίλισσα Ράνια ήταν ντυμένη μ΄ενα μπλε σκούρο φόρεμα του διάσημου οίκου Dior κεντημένο με μοτίβα σε σχήμα πεταλούδας στην μέση και λεπτομέρειες στο ντεκολτέ.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της βασίλισσας Ράνια, οι δύο βασίλισσες επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων ένα εργαστήριο ξυλουργικής και ένα εργαστήρι βιβλιοδεσίας και εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο των μαθητών.

Στην συνέχεια ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια παρέθεσαν επίσημο δείπνο προς τιμήν της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Παλάτι της Μαδρίτης.

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά στον κόσμο τα τελευταία οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που επισκεφτήκαμε την υπέροχη χώρα σας, ωστόσο παρά την κρίση, τις συγκρούσεις, την πανδημία και τόσα άλλα, οι σχέσεις και η ζεστή φιλία μεταξύ των οικογενειών μας και των λαών μας παρέμειναν αληθινές και συνεχίζουν να αναπτύσσονται όλο και περισσότερο», δήλωσε ο βασιλιάς Αμπντάλα στο παλάτι.

Σύμφωνα με το Hola ο μικρότερος γιος πρίγκιπας Hashem συνόδευσε το βασιλικό ζευγάρι της Ιορδανίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ