ΚΟΣΜΟΣ

Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ κέρδισαν από 1.308 ευρώ

Markopoulo Park: Έξι νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ κέρδισαν από 1.308 ευρώ
5η συνεχόμενη νίκη για τον ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) OPAP

Σημαντικά κέρδη και εντυπωσιακές αφίξεις περιλάμβανε η 23η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν έξι νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 7ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 1.308 ευρώ.

5η συνεχόμενη νίκη για τον ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB)-3η για τον ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA) & 2η για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ (IRE)

Στην 1η ελληνική ιπποδρομία ο ΝΟΤΥ ΜΟΝΤΥ (GB) συνέχισε το νικηφόρο σερί του και πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του. Ο εκπρόσωπος των VAM Properties S.A. προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη και στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης.

Μια εντυπωσιακή άφιξη μας επιφύλασσε η 2η ιπποδρομία με τον 3ετή ΡΑΪΒΑΛ ΟΡΝΤΕΡ (GB) να επικρατεί των αντιπάλων του. Ο εκπρόσωπος των Anassa Stables, αν και δεν έκανε ιδανική εκκίνηση, ξεκίνησε την επίθεση του από το ύψος των 600 μέτρων και κατάφερε να προσπεράσει τον ΤΖΕΝΝΑΡΟ (IRE) στα τελευταία μέτρα της διαδρομής.

Ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) σημειώνει εντυπωσιακά τη 2η συνεχόμενη νίκη του

Προπονητής του πολλά υποσχόμενου καθαρόαιμου είναι ο Μιχάλης Ιωαννίδης ενώ στη σέλα του είχε τον champion αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη.

Στην 5η ιπποδρομία ο ΛΟΥΝΓΚΟ ΠΟ (USA) πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη του ενώ ρεπετισιόν έκανε και ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) στην 6η ιπποδρομία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την επικράτηση του ΓΟΥΟΡΙΛΥ (GB) στην τελευταία ιπποδρομία. Ιδιοκτησίας των Αστέρια Racing ο 6ετης καθαρόαιμος προπονείται από τον Γιάννη Μυκονιάτη και η χθεσινή του νίκη ήρθε με χρόνο 1.19.45 στην απόσταση των 1.300 μέτρων. Στη σέλα του ΓΟΥΟΡΙΛΥ (GB) βρέθηκε ο αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ