ΚΟΣΜΟΣ

Η ανάρτηση του βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η ανάρτηση του βασιλιά Καρόλου για τα γενέθλια του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Κάρολος AP Photo/Kin Cheung

Τα 41α του χρόνια κλείνει, σήμερα την Τετάρτη (31/6) ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, με τον βασιλιά Κάρολο να μοιράζεται μία τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά του στο Ιnstagram.

«Εύχομαι στον πρίγκιπα της Ουαλίας πολύ ευτυχισμένα γενέθλια σήμερα», έγραφε η λεζάντα μαζί με ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες για την τελετή Στέψης στο οποίο φαίνονται και οι δύο να χαμογελούν καθώς ο Ουίλιαμ τον βοηθά σε μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Hello την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε και ο Βρετανός φωτογράφος Κρις Τζάκσον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας ότι είναι «υπέροχο να απαθανατίζω αυτή τη χαλαρή στιγμή στα παρασκήνια των προβών της Στέψης».

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ Άρθουρ Φίλιπ Λούις της Ουαλίας γεννήθηκε στο νοσοκομείο St Mary’s, στο Πάντινγκτον του Λονδίνου στις 21 Ιουνίου 1982.

Σε ηλικία μόλις εννέα μηνών, συνόδευσε τους γονείς του σε μια επίσημη επίσκεψη έξι εβδομάδων στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Ηταν μόλις 15 και ο αδερφός του Χάρι 12 ετών όταν περπάτησαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης πομπής στο Λονδίνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ