Μπορέλ: Το τέρας που ο Πούτιν δημιούργησε με την Wagner, τώρα τον δαγκώνει
Ανανεώθηκε:
«Το τέρας που ο Πούτιν δημιούργησε με την Wagner, τώρα τον δαγκώνει. Το τέρας ενεργεί εναντίον του δημιουργού του», τόνισε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στο Λουξεμβούργο.
Παράλληλα ο κ. Μπορέλ σημείωσε, όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στη Ρωσία, ότι «δεν είναι καλό να βλέπεις ότι μία πυρηνική δύναμη σαν τη Ρωσία, μπορεί να μπει σε μία φάση πολιτικής αστάθειας. Είναι κάτι το οποίο πρέπει να ληφθεί υπόψη».
Τέλος επισήμανε ότι «το (ρωσικό) πολιτικό σύστημα δείχνει ότι είναι εύθραυστο και η στρατιωτική δύναμή του ραγίζει. Πρόκειται για σημαντική συνέπεια του πολέμου στην Ουκρανία».
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ