Σε κρίση το Εργατικό κόμμα – Παραίτηση βουλευτού
Η επικεφαλής της πολιτικής για την Υγεία του βρετανικού Εργατικού Κόμματος παραιτήθηκε την Κυριακή, λέγοντας ότι η χώρα χρειάζεται μια αξιόπιστη αντιπολίτευση μετά την ψηφοφορία για την αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι δεν πιστεύει ότι ο αρχηγός του κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν, θα μπορούσε να την προσφέρει.
«Όσο κι αν σε σέβομαι ως άνθρωπο με αρχές, δεν πιστεύω ότι έχεις την ικανότητα να διαμορφώσεις τις απαντήσεις που η χώρα μας απαιτεί και πιστεύω ότι αν θέλουμε να σχηματίσουμε την επόμενη κυβέρνηση, μια αλλαγή της ηγεσίας είναι απαραίτητη,» έγραψε η Χάιντι Αλεξάντερ στον Κόρμπιν, σε επιστολή που δημοσίευσε μέσω Twitter.
Η παραίτηση του Αλεξάντερ έρχεται μετά την καθαίρεση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής των Εργατικών, Χίλαρι Μπεν, ο οποίος είχε πει επίσης πως έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη στην ηγεσία του.
Ο Κόρμπιν έχει καταστήσει σαφές ότι δεν θα αποχωρήσει από την ηγεσία των Εργατικών και, ερωτηθείς εάν θα την διεκδικήσει εκ νέου, απάντησε «Ναι, εδώ είμαι».
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι - Δείτε βίντεο
10:37
Μαρινάκης για ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ: «Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις θα παραμείνουν ισχυρές»
10:25
Θεσσαλονίκη: Αστυνομική καταδίωξη ΙΧ με τρία άτομα - Πέρασαν με κόκκινο, εμβόλισαν όχημα της ΕΛ.ΑΣ
10:20
Πώς το «μπλε κύμα» έγινε «τσουνάμι» - Οι Δημοκρατικοί «σάρωσαν» τον Τραμπ σε Γερουσία και Βουλή
10:03