ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με 17χρονο αγνοούμενο στις ΗΠΑ που εντοπίστηκε 8 χρόνια μετά - Άγνωστο το πού βρισκόταν

Μυστήριο με 17χρονο αγνοούμενο στις ΗΠΑ που εντοπίστηκε 8 χρόνια μετά - Άγνωστο το πού βρισκόταν
twitter

Στην αγκαλιά της οικογένειάς του επέστρεψε και είναι ασφαλής ένας 17χρονος που είχε δηλωθεί αγνοούμενος πριν από οκτώ χρόνια στο Χιούστον, όπως ανακοίνωσε το Κέντρο για αγνοούμενους του Τέξας.

Ο 25χρονος σήμερα άνδρας Ρούντι Φαρίας από το Χιούστον που είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος το 2015 βρέθηκε ζωντανός το περασμένο Σάββατο (1/7).

Σύμφωνα με το CNNi, όπως είπε η μητέρα του, στο μέσο ενημέρωσης KTRΚ, άγνωστος κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό για αγνοούμενους και ενημέρωσε ότι εντόπισε τον 25χρονο έξω από μία εκκλησία, να μην αναταποκρίνεται, και με όλο του το σώμα να είναι γεμάτο μόλωπες και κοψίματα. Η μητέρα πιστεύει ότι ο γιος της, κακοποιήθηκε και ξυλοκοπήθηκε άσχημα, ανέφερε το KTRK.

«Μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, ο Ρούντι εντοπίστηκε και είναι ασφαλής», ανέφερε σε tweet την Κυριακή το Κέντρο Αγνοούμενων του Τέξας, τονίζοντας ότι ο Ρούντι, «αναρρώνει στο νοσοκομείο».

Ο 17χρονος τότε εξαφανίστηκε ενώ πήγαινε βόλτα με τα δύο του σκυλιά στο βορειοδυτικό Χιούστον, ωστόσο, παραμένει ασαφές το πού βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς όπως υποστηρίζει η μηετάρα του, δεν είναι σε θέση ακόμα να μιλήσει:

«Θα πει μόνο λίγες λέξεις τη φορά και κοιμάται σε εμβρυϊκή στάση», είπε η μητέρα του λέγοντας ότι αναμένει ένα μακρύ ταξίδι θεραπείας.

Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για εξαφανισμένα παιδιά το 2022 υποβλήθηκαν στο FBI σχεδόν 360.000 αναφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ