Λονδίνο: Νεκρό ένα κοριτσάκι από την πτώση αυτοκινήτου σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ένα από τα παιδιά που χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε σχολείο στο Γουίμπλεντον, μία περιοχή νοτιοδυτικά του Λονδίνου, κατέληξε ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο.
«Παραμένουμε στο σημείο και συνεχίζουμε την έρευνά μας για να διαλευκάνουμε τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
«Μπορούμε επίσης να επιβεβαιώσουμε ότι ο οδηγός του οχήματος, μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών, έχει συλληφθεί ως ύποπτη πρόκλησης θανάτου από επικίνδυνη οδήγηση», συμπλήρωσε η Αστυνομία, που ανέφερε ότι το συμβάν δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.
Εικόνες που μεταδόθηκαν από το Sky News έδειξαν ένα τρακαρισμένο 4X4 Land Rover έξω από το ιδιωτικό σχολείο θηλέων Study Prep.
Οι χάρτες της ΕΛΑΣ με εναλλακτικές διαδρομές για την «παράκαμψη» των αγροτικών μπλόκων
16:20
Ρωσία: Η κεντρική τράπεζα μείωσε τις απαιτήσεις για τα αποθεματικά - Στόχος η αναδιάρθρωση δανείων
16:13
Πλεύρης για αγρότες: Αν συνεχιστεί η παρακώλυση των συγκοινωνιών είναι δουλειά της Δικαιοσύνης
16:02
Βρετανία: Σταδιακή επανέναρξη της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στη σήραγγα της Μάγχης
15:56