ΚΟΣΜΟΣ

Τζο Μπάιντεν: Βίντεο που «συνδέουν» τον γιο του με τα ναρκωτικά στον Λευκό Οίκο

Τζο Μπάιντεν: Βίντεο που «συνδέουν» τον γιο του με τα ναρκωτικά στον Λευκό Οίκο
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν, ο Χάντερ Μπάιντεν και ο γιος του Μπο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου AP/Susan Walsh

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα social media, που δείχνει την «περίεργη κατάσταση» στην οποία βρίσκεται ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι ο Χάντερ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα η οικογένεια Μπάιντεν βρέθηκε στο Λευκό Οίκο προκειμένου να συμμετέχει στους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου εθνικής επετείου των ΗΠΑ για την ημέρα της ανεξαρτησίας.

Αρκετοί βλέποντας τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του κόσμου παρατήρησαν ότι ο Χάντερ Μπάιντεν δεν συμπεριφερόταν φυσιολογικά.

Έπιανε συνεχώς το πρόσωπό του, είχε έντονη εφίδρωση και κάποια στιγμή όπως κινήθηκε πίσω από την Τζιλ Μπάιντεν κάποιοι είπαν ότι έκανε χρήση κοκαΐνης.

Παράλληλα την ώρα που έχει δημιουργηθεί σάλος με το θέμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ακράδαντα ότι η κοκαΐνη που βρέθηκε σε τουαλέτες του Λευκού Οίκου ανήκε στον γιο του Αμερικανού προέδρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ