Οσμπορν: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα

Καθησυχαστικός όσον αφορά τις συνέπειες του Brexit εμφανίστηκε ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν.
Όπως μεταδίδει το Reuters, o Όσμπορν ανέφερε πως βρίσκεται σε συνεχής επαφές με τον διοικητή της τράπεζας της Αγγλίας και άλλους αξιωματούχους και πως υπάρχουν σχέδια αντιμετώπισης οποιασδήποτε κρίσης.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο και εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για οτιδήποτε συμβεί. Η οικονομία μας είναι όσο δυνατή χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν».
Παράλληλα ο Όσμπορν, που υπήρξε κάποτε ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε πως αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για το αν θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του Συντηρητικού Κόμματος.
«Έχουν υπάρξει ερωτήματα για το μέλλον του Συντηρητικού Κόμματος και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσω το ρόλο μου» σημείωσε.

ΑΣΕΠ: Έρχονται τέσσερις νέες προκηρύξεις για 233 θέσεις εργασίας
12:36
Υπάρχει μόνο μια Γη. Ζούμε μονάχα μια φορά
12:35
Το τελευταίο χαρτί της Γιουβέντους για την Ευρώπη
12:32
Η vivo στοχεύει το 2023 στην Βέλτιστη Εμπειρία Χρήσης που έχει σημειωθεί από Smartphone
12:30