Δένδιας - Γκιουλέρ συμφώνησαν σε συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης
Ανανεώθηκε:
Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ, είχε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους ο Έλληνας υπουργός Αμυνας, Νίκος Δένδιας.
Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν να υπάρξει επικοινωνία των δύο πλευρών προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
Ν. Δένδιας και Υ. Güler, συμφώνησαν επίσης να υπάρχει η δυνατότητας άμεσης μεταξύ τους τηλεφωνικής επικοινωνίας, εφόσον χρειαστεί, ενώ εξετάσθηκε και η δυνατότητα πραγματοποίησης εκατέρωθεν επισκέψεων.
«Υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου και Αρχής καλής γειτονίας. Συμφωνήθηκε η επικοινωνία δύο πλευρών για την διευθέτηση Συνάντησης για δραστηριότητες Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)» τουίταρε ο Νίκος Δένδιας.
Το tweet του υπουργού Άμυνας
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σύντομη συνάντηση Δένδια - Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους
Επικοινωνία Δένδια - Όστιν με θέμα την αμυντική σχέση Ελλάδας - ΗΠΑ
Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Σύλβας Ακρίτα - Συντετριμμένη η κόρη της (pics)
14:41
Οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν τον ΟΗΕ με 2 δισ. δολάρια σε ανθρωπιστική βοήθεια
14:40
Ραγδαία αύξηση ιώσεων στα παιδιά: Μόλις σε μία ημέρα, προσήλθαν 500 παιδιά στο Αγλαΐα Κυριακού
14:36
Οι αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Ανοιχτά τα Μάλγαρα μέχρι την Παρασκευή
14:32