Ρωσικό ΥΠΕΞ για σύνοδο ΝΑΤΟ: «Θα απαντήσουμε την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο»
Για επιστροφή του ΝΑΤΟ σε σε «ψυχροπολεμικές» λογικές κάνει λόγο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας στην πρώτη αντίδραση της Μόσχας για την σύνοδο κορυφής στο Βίλνιους, προείδοποιώντας, παράλληλα, ότι το Κρεμλίνο είναι έτοιμο να απαντήσει χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα.
«Τα αποτελέσματα της Συνόδου του Βίλνιους θα αναλυθούν προσεκτικά. Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και τις απειλές για την ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ρωσίας, θα απαντήσουμε την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τις μεθόδους που έχουμε στη διάθεσή μας» ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
«Εκτός από τις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί, θα συνεχίσουμε θα ενισχύουμε τη στρατιωτική οργάνωση και το αμυντικό σύστημα της χώρας», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ερντογάν - Πούτιν: Η ταραχώδης τουρκορωσική φιλία και η τελευταία «προδοσία»
Άγκυρα για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν: «Το κλίμα ήταν καλό»
G7: Στρατιωτική υποστήριξη στην Ουκρανία απέναντι στη Ρωσία – Ικανοποίηση Ζελένσκι
ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα για επιχειρήσεις με επιδότηση μισθού στις προσλήψεις ανέργων
02:00
Χειμερινές εκπτώσεις:Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις αγορές τους
01:00
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57