ΚΟΣΜΟΣ

Υποβρύχιο Titan: Διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία - Οι πιθανοί πρωταγωνιστές

Υποβρύχιο Titan: Διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία - Οι πιθανοί πρωταγωνιστές
OceanGate Expeditions/Twitter

Μία δραματική σειρά γύρω από την τραγωδία του υποβρυχίου Titan που βυθίστηκε στον Ατλαντικό και καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από ενδόρρηξη, καλείται όπως όλα δείχνουν να δημιουργήσει ο σκηνοθέτης της οσκαρικής ταινίας «Τιτανικός», Τζέιμς Κάμερον.

Εξάλλου, το αποτέλεσμα του τραγικού θανάτου των πέντε επιβαινόντων του βαθυσκάφους έκανε όλο τον πλανήτη να ασχοληθεί με τη δυσάρεστη αυτή ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πλατφόρμα streaming προσέγγισε τον δημοφιλή σκηνοθέτη, ο οποίος σημειώνεται πως έχει επισκεφθεί το ναυάγιο του Τιτανικού με βαθυσκάφος 30 φορές, και του ζήτησε να διηγηθεί την ιστορία των 5 ανδρών με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μία πηγή ανέφερε στη Sun: «Η καταστροφή του Titan εξετάζεται ήδη ως σειρά για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming στον κόσμο – και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του».

«Είπε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνοια, που του φαίνεται φυσικό βήμα να το κάνει. Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο σταρ του Χόλιγουντ, Ματ Ντέιμον αλλά και ο κωμικός Κουμάιλ Ναντζιάνι. Ο Κάμερον κέρδισε για τον «Τιτανικό» τρία Όσκαρ, ένα από αυτά για την Καλύτερη Φωτογραφία. Ο σκηνοθέτης είναι επίσης ειδικός στην εξερεύνηση των ωκεανών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ