Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 4 νεκροί από βύθιση πλοιαρίου στον ποταμό Μπουριγκάνγκα
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν όταν ένα πλοιάριο με 20 επιβάτες βυθίστηκε στον ποταμό Μπουριγκάνγκα, κοντά στην πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές, Ντάκα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Ανουαρούλ Ισλάμ.
«Οι περισσότεροι από τους επιβάτες πιστεύεται ότι θα τα κατάφερναν να κολυμπήσουν μέχρι την όχθη καθώς το πλοιάριο ανατράπηκε κοντά στην ξηρά» πρόσθεσε ο Ανουαρούλ Ισλάμ.
Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί οι νεκροί και η επιχείρηση για τη διάσωση των υπόλοιπων συνεχίζεται. Ηδη έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο επτά από τους επιβάτες.
Εκατοντάδες περαστικοί συγκεντρώθηκαν στο σημείο και παρακολουθούσαν την επιχείρηση, την ώρα που οι διασώστες ερευνούσαν με φακούς τον ποταμό και τις όχθες του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Reuters.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύμα ακραίου καύσωνα πλήττει Μπανγκλαντές, Ινδία και Ταϊλάνδη
Συγκλονιστικές εικόνες: Παρανάλωμα του πυρός αγορά στην Ντάκα στο Μπαγκλαντές
SPONSORED
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00
Επίδειξη δύναμης από την Ουκρανία με μπαράζ επιθέσεων μετά το «όχι» του Πούτιν σε συνομιλίες
15:48