Χάνει την εμπιστοσύνη των βουλευτών του ο Κόρμπιν
Βαθαίνει η εσωκομματική κρίση στο Εργατικό Κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας καθώς ο ηγέτης του Τζέρεμι Κόρμπιν αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα πρόταση δυσπιστίας από βουλευτές του κόμματος του, όπως μεταδίδει o Guardian.
O Κόρμπιν έχει ήδη χάσει τα δύο τρίτα του σκιώδους υπουργικού του συμβουλίου, ενώ όπως αναφέρει η Telegraph έχει δει πάνω από 40 βουλευτές να καταφέρονται εναντίον του τις τελευταίες δύο μέρες. Σήμερα ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεράσει τα 150 άτομα.
Πάντως, όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος η μάχη αναμένεται σκληρή. Και αυτό γιατί -όπως έλεγαν βουλευτές σε συζητήσεις στο Κοινοβούλιο- ενώ οι υποστηρικτές του Κόρμπιν ανάμεσα στα μέλη του κόμματος έχουν μειωθεί, υπάρχει η αίσθηση πως δε θα είναι εύκολο να ηττηθεί αν λάβει κανείς υπόψιν τη δυνατότητα κινητοποίησης που έχει το κίνημα Momentum που τον υποστηρίζει.
Άλλωστε, μόλις χτες χιλιάδες υποστηρικτές του Κόρμπιν διαδήλωσαν στο Λονδίνο υπέρ του ζητώντας από τους «μπλερικούς» του κόμματος να αποχωρήσουν .
Παπακώστα για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου - Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ «εάν υπάρχει σκιά»
22:04
Τροχαίο ατύχημα σε τούνελ στην Ολυμπία Οδό - Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
22:03
Απόψε ο μεγαλύτερος όγκος χτυπημάτων στο Ιράν δηλώνει ο Χέγκσεθ
22:00
Ο Νετανιάχου αποπέμπει τον προσωπάρχη του έπειτα από σειρά σκανδάλων
21:52