Φάρατζ: Θέλουμε καλές σχέσεις με την Ε.Ε.
Προσπάθεια να ρίξει γέφυρες προς την Ε.Ε από τον Νάιτζελ Φάρατζ.
«Νικήσαμε στον πόλεμο, τώρα θέλουμε να νικήσουμε στην ειρήνη» είπε ο επικεφαλής του UKIP σε δημοσιογράφους πριν τη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το βρετανικό δημοψήφισμα. «Θέλουμε να είμαστε καλοί φίλοι, καλοί γείτονες, καλοί εμπορικοί εταίροι», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το Reuters o Φάρατζ τόνισε πως η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε το συντομότερο δυνατό αλλά πως η διαδικασία θα πρέπει να είναι φιλική. Επίσης πρόσθεσε πως το μέγεθος της βρετανικής οικονομίας και οι στενοί δεσμοί της με ην υπόλοιπη Ε.Ε. σημαίνουν πως πρέπει να της δοθεί μια προνομιακή συμφωνία.
«Είμαστε οι μεγαλύτεροι εμπορικοί εταίροι της ευρωζώνης. Μπορούμε αν πετύχουμε μια πολύ καλύτερη συμφωνία από τη Νορβηγία» δήλωσε.
Εκκενώθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
10:25
Τζέιμς Μποντ: Κάλουμ Τέρνερ και Τζακ Λόουντεν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον ρόλο του 007
10:20
Φινλανδία: Πράσινο φως για την πρώτη εγκατάσταση τελικής αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στον κόσμο
10:15
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στην 54χρονη για την υπόθεση με τα 212 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
10:12