Φάρατζ: Θέλουμε καλές σχέσεις με την Ε.Ε.
Προσπάθεια να ρίξει γέφυρες προς την Ε.Ε από τον Νάιτζελ Φάρατζ.
«Νικήσαμε στον πόλεμο, τώρα θέλουμε να νικήσουμε στην ειρήνη» είπε ο επικεφαλής του UKIP σε δημοσιογράφους πριν τη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα το βρετανικό δημοψήφισμα. «Θέλουμε να είμαστε καλοί φίλοι, καλοί γείτονες, καλοί εμπορικοί εταίροι», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το Reuters o Φάρατζ τόνισε πως η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε το συντομότερο δυνατό αλλά πως η διαδικασία θα πρέπει να είναι φιλική. Επίσης πρόσθεσε πως το μέγεθος της βρετανικής οικονομίας και οι στενοί δεσμοί της με ην υπόλοιπη Ε.Ε. σημαίνουν πως πρέπει να της δοθεί μια προνομιακή συμφωνία.
«Είμαστε οι μεγαλύτεροι εμπορικοί εταίροι της ευρωζώνης. Μπορούμε αν πετύχουμε μια πολύ καλύτερη συμφωνία από τη Νορβηγία» δήλωσε.
Εμπρηστική επίθεση στην Καισαριανή - Κάηκαν ολοσχερώς επτά οχήματα(vid)
18:29
«Ενδελεχή» τηλεφωνική επικοινωνία με Στάρμερ λέει ότι είχε ο Ζελένσκι πριν από τη συνάντηση με Τραμπ
18:17
Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι έφτασε στο Μαϊάμι
18:15
Συρία: Δύο άτομα σκοτώθηκαν από επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας σε διαδήλωση Αλαουιτών
18:00