Ο Ερντογάν δωρίζει στους ηγέτες του Κόλπου το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Τουρκίας
Ανανεώθηκε:
Η περιοδεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις χώρες του Κόλπου συνεχίζεται με τον Τούρκο πρόεδρο να δωρίζει το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε στην Τουρκία το Togg.
Ο Ταγίπ Ερντογάν δώρισε στον Σαουδάραβα πρίγκιπα-διάδοχο το πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά και τον Εμίρη του Κατάρ.
Μάλιστα στη Σαουδική Αραβία οι δύο ηγέτες επιθεώρησαν το Togg στην αυλή του παλατιού Al-Salam στη Τζέντα ενώ, στο τέλος της επίσκεψης, ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν οδήγησε το αυτοκίνητο και μετέφερε ο ίδιος τον Τούρκο πρόεδρο στο ξενοδοχείο του.
To Κατάρ κατά πρώτο λόγο αλλά και η Σαουδική Αραβία συνέβαλαν στην στήριξη της τουρκικής οικονομίας μέσω επενδύσεων.
Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Ερντογάν θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανοιχτός υπό προϋποθέσεις σε συνάντηση με τον Άσαντ δηλώνει ο Ερντογάν
Διπλωματικές πηγές: Ο Μητσοτάκης ουδέποτε συζήτησε με Ερντογάν για κυριαρχικά δικαιώματα
Μειωμένη παραγωγή και κακή ποιότητα στο φετινό ελαιόλαδο – Ταχεία ανάπτυξη για το Olive Legend Group
08:14
Άνοιξε ο εναέριος χώρος του Ιράν - Είχε κλείσει λόγω φόβων για αμερικανικό στρατιωτικό χτύπημα
08:09
Οι ταινίες της εβδομάδας: Νέος Τιμοτέ Σαλαμέ κι ένα αιματηρό μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν
08:05
Έως και 3% υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά τις νέες δηλώσεις Τραμπ για το Ιράν
08:02