Η Στέρτζον ξεκινά επαφές με τους επικεφαλής της Ε.Ε. για να κρατήσει τη Σκωτία στην Ένωση
Διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλής της Ε.Ε. προκειμένου να συζητήσει πιθανούς τρόπους ώστε να παραμείνει η Σκωτία στην Ένωση, θα έχει αύριο, Τετάρτη, η Νίκολα Στέρτζον.
Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας δήλωσε σήμερα στο Κοινοβούλιο πως θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, καθώς επίσης και ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει τη θέση της Σκωτίας απ' ευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Σκωτσέζων ψήφισε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.
Καταγγέλλοντας αυτό που περιέγραψε ως κενό ηγεσίας στο Λονδίνο, η Στέρτζον δήλωσε πως το διάστημα των τριών μηνών μέχρι να αναλάβει την πρωθυπουργία ο διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον, θα ζημιώσει περαιτέρω τη βρετανική οικονομία.
Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία των αιτήσεων
06:00
Τσουχτερά πρόστιμα για μετακινήσεις χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ – Ποιες είναι οι νέες ποινές
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε λήγουν οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και εισοδηματικά κριτήρια
04:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα- Βήμα προς βήμα η διαδικασία εγγραφής
03:00