Περιορισμούς στις μετακινήσεις των Βρετανών διπλωματών επιβάλλει το Κρεμλίνο
Ανανεώθηκε:
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Πέμπττη 20/7, ότι επιβάλλει περιορισμούς στις μετακινήσεις των Βρετανών διπλωματών, απαιτώντας να ενημερώνουν εκ των προτέρων τις ρωσικές αρχές για κάθε τους μετακίνηση που προγραμματίζουν να κάνουν πέραν μιας ακτίνας 120 χιλιομέτρων.
Η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο των δημοσιευμάτων για τις αποκαλύψεις του επικεφαλής της Μi6 Ρίτσαρντ Μουρ (γνωστού και ως «C») για το ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαπραγματεύτηκε με τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν για να σώσει το τομάρι του όταν ξέσπασε η ανταρσία του ηγέτη της Wagner.
Ο Μουρ τα είπε αυτά σε σπάνια ομιλία του στην Πράγα, τονίζοντας μάλιστα πως ο ηγέτης της παραστρατιωτικής οργάνωσης Γιεβγένι Πριγκόζιν όντως κατέληξε σε συμφωνία με τον Πούτιν για να τερματίσει την επέλασή του στη Μόσχα κατά την αποτυχημένη ανταρσία της 24ης Ιουνίου.
Επίσης, σύμφωνα με το CNNi επιβεβαίωσε ότι έγινε δεκτός από το Κρεμλίνο, όπου συναντήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο λίγες ημέρες αργότερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επικεφαλής της Μi6: Ο Πούτιν διαπραγματεύτηκε με τον Πριγκόζιν για να σώσει το τομάρι του
Πούτιν: Η Δύση διαστρέβλωσε τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά
Συμφώνησε ο Πούτιν να μην συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της ομάδας BRICS
Δίκη Ιωάννας Τούνη: Ενοχή των δύο κατηγορουμένων για revenge porn προτείνει η εισαγγελέας
11:17
«Mega» συγχώνευση για Unilever και McCormick - Η νέα εταιρεία θα έχει αξία 65 δισ. δολαρίων
11:17
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές ζητούσαν επιδοτήσεις για ψηφοφόρους τους - Στο «μικροσκόπιο» τηλεφωνικά ντοκουμέντα
11:07
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 38χρονου για παραποίηση QR Codes σε θέσεις στάθμευσης
11:02