ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 18χρονη αναζητούσε δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της

ΗΠΑ: 18χρονη αναζητούσε δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της
AP Photo / Eduardo Munoz Alvarez

Στη σύλληψη μιας 18χρονης μητέρας προχώρησε η αστυνομία στο Μαϊάμι με την κατηγορία, ότι προσπάθησε να προσλάβει δολοφόνο για να σκοτώσει τον 3χρονο γιο της.

Η 18χρονη Τζασμίν Παέζ υπέβαλε το αίτημά της για την ανεύρεση πληρωμένου δολοφόνου σε έναν ιστότοπο που φαίνεται να διαχειρίζεται παρόμοια αιτήματα, ωστόσο στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί για να αποτρέψει τη διάπραξη φόνων σύμφωνα με ένορκη κατάθεση στην αστυνομία του Μαιάμι.

Το άτομο που διευθύνει τον ιστότοπο έλαβε το αίτημα της 18χρονης και στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία επαλήθευσε την αξιοπιστία των πληροφοριών και τη συνέλαβε το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Η 18χρονη κατηγορείται για παρότρυνση για φόνο πρώτου βαθμού και χρήση συσκευής επικοινωνίας για παράνομη χρήση τρίτου βαθμού.

Η Παέζ χρησιμοποίησε ψευδώνυμο για να καταθέσει το αίτημα στον ψεύτικο ιστότοπο ζητώντας να πάρουν το παιδί της μακριά και ενδεχομένως να το σκοτώσουν, το συντομότερο δυνατό.

Οι αρχές μέσω της διεύθυνσης IP και έναν αριθμό τηλεφώνου που τους παρείχε η ψεύτικη ιστοσελίδα, οδηγήθηκαν στην κατοικία της γιαγιάς του 3χρονου όπου ζούσε το παιδί.

Η γιαγιά επιβεβαίωσε την ταυτότητα του παδιού, ενώ είπε στις αρχές ότι ο αριθμός τηλεφώνου ανήκε στην κόρη της.

Η Παέζ φέρεται να μετακόμισε τον Μάιο αλλά μιλούσε με τον γιο της καθημερινά τηλεφωνικά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την Παέζ αφού, ένας ντετέκτιβ ενεργώντας δήθεν ως μισθωμένος δολοφόνος την παγίδευσε, ανταλάσσοντας μαζί της μια σειρά από μηνύματα μέσω των οποίων δέχθηκε να πληρώσει 3.000 δολάρια για τη δολοφονία του γιου της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Παέζ μετά τη σύλληψή της, τέθηκε υπό κράτηση και οδηγήθηκε για ανάκριση, όπου ομολόγησε. Φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι είχε σχέση με ένα άτομο που δεν του άρεσε που είχε έναν γιο και τη χώρισε για αυτόν τον λόγο.

Η 18χρονη μητέρα, σκέφτηκε ότι προσλαμβάνοντας έναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον γιο της, θα ήταν σε θέση να αναθερμάνει τη σχέση τους, ανέφερε η αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ