Αναβλήθηκε η σύνοδος Κύπρου- Ελλάδας- Ισραήλ - Αιτία η χειρουργική επέμβαση Νετανιάχου
Αναβλήθηκε η τριμερής σύνοδος Κύπρου- Ελλάδας- Ισραήλ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (26/), μεταδίδει το ΚΥΠΕ, επικαλούμενο ισραηλινά και διεθνή δημοσιεύματα, λόγω χειρουργικής επέμβασης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για τοποθέτηση βηματοδότη το Σάββατο (22/7).
Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το euronews , ακυρώθηκε η επίσκεψή Νετανιάχου στην Κύπρο.
Υπενθυμίζεται πως, μια εβδομάδα πριν το χειρουργείο, ο Νετανιάχου είχε εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο Σέμπα με ιλίγγους.
Το νοσοκομείο ανακοίνωσε μετά τη χειρουργική επέμβαση ότι η κατάσταση της υγείας του Ισραηλινού πρωθυπουργού «είναι καλή» και ότι θα παρέμενε υπό ιατρική παρακολούθηση στο καρδιολογικό τμήμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας από το λιμάνι του Πειραιά: Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω από όλα
08:34
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στιγμές αγωνίας για 2χρονο κοριτσάκι που είχε κλειδωθεί σε ΙΧ - Το απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
08:31
CULTURE
Έξι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές «Οδύσσειες» που θεωρούνται πιστές μεταφορές του ομηρικού έπους
08:25
ΕΛΛΑΔΑ
«Αποφύγετε το κοτόπουλο για 2-3 μέρες»: Πάνω από 30 τα κρούσματα σαλμονέλας στη Λαμία
08:15
ΚΟΣΜΟΣ