Οδηγούσε επί 1,5 χλμ. με το θύμα της καρφωμένο στο παρμπρίζ...
Κατηγορίες ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει μια νεαρή γυναίκα, κάτοικος Καλιφόρνια, η οποία οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 69χρονο.
Η Esteysi Sanchez, 29 ετών, επέστρεφε σπίτι της γύρω στις 6:20 στη λεωφόρο Mission, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χτύπησε έναν πεζό.
Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο συνεργαζόμενο με το CNN δίκτυο, KGTV, ότι είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό δυστύχημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως επρόκειτο για μια «τραυματική εμπειρία».
Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε ότι «η δύναμη της σύγκρουσης έκανε το θύμα να περάσει μέσα από το παρμπρίζ του οχήματος και να στηριχθεί στη θέση του συνοδηγού, ενώ το πόδι του ξεκόλλησε από τον κορμό του».
Η κατηγορούμενη οδήγησε περίπου ενάμιση χιλιόμετρο και σταμάτησε όταν έφτασε σε ένα αδιέξοδο δύο τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.
Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το όχημά της και περπάτησε ως το σπίτι της όπου και συνελήφθη μετά από τηλεφώνημα του συντρόφου της στις Αρχές.
«Σύμφωνα με δηλώσεις της Sanchez και τεστ που έγιναν επί τόπου φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης» ανέφερε η αστυνομία.
Το θύμα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα.
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40