ΚΟΣΜΟΣ

Αργεντινή: Γνωστός influencer βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε μια βαλίτσα

Αργεντινή: Γνωστός influencer βρέθηκε διαμελισμένος μέσα σε μια βαλίτσα
O influencer είχε πάνω από 900.000 στο Instagram AP Photo/Michael Dwyer

Ένα φρικτό έγκλημα με θύμα ένα εκατομμυριούχο influencer προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι Αρχές στην Αργεντινή

Η διαμελισμένη σορός του 41χρονου Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων εντοπίστηκε από παιδιά κοντά σε ένα ρέμα μέσα σε μια βαλίτσα.

Η μακάβρια ανακάλυψη έγινε μερικές μέρες αφότου ο 41χρονος Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα έκανε κάποιες μυστηριώδεις αναρτήσεις στα social media για «μοχθηρούς ανθρώπους» που ανταπέδιδαν την καλοσύνη με μίσος.

O Αλγκάμπα που έκανε μια πολυτελή ζωή όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του στο Instagram δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 18/7. Την Κυριακή 23/7 μία ομάδα παιδιών που έπαιζε προδόσφαιρο ανακάλυψε μια βαλίτσα με τη διαμελισμένη σορό του κοντά σε ρέμα στο Μπουένος Άιρες. Τα παιδιά ενημέρωσαν την Αστυνομία και όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν μια βαλίτσα με τα πόδια και το ένα χέρι του Αλγκάμπα.

Στις 26/7 εντοπίστηκαν ο κορμός και το κεφάλι του όπως ανέφερε η El Pais. Οι Αρχές κατάφεραν να αναγνωρίσουν την ταυτότητά του από τα αποτυπώματα και τα τατουάζ που είχε. Oι τομές στη διαμελισμένη σορό ήταν πολύ «καθαρές», κάτι που υποδεικνύει ότι μπορεί η «δουλειά» να έγινε από επαγγελματία. Από την νεκροψία προέκυψε ότι είχε πυροβοληθεί τρεις φορές πριν τον διαμελίσουν.

Ήδη έχει συλληφθεί ένα άτομο σε σχέση με την υπόθεση.

Ο Αλγκάμπα σύμφωνα με τις οικονομικές Αρχές της Αργεντινής ήταν καταχρεωμένος. Σύμφωνα με την La Nation άφησε μήνυμα στο κινητό του ότι έχασε πολλά χρήματα λίγο πριν την εξαφάνισή του. Επίσης φέρεται να πήρε ένα δάνειο από τον Αργεντινό Γκάνγκστερ Μπάρα Μπράβας και έγραψε «Αν κάτι μου συμβεί, όλοι έχουν γνώση».

Ο αδελφός του Ροδόλφο Περέζ Αλγκάμπα σε συνέντευξη σε τοπικά μέσα υποστήριξε ότι ο αδελφός του δεν ήταν απατεώνας καταλήγοντας αυτό που θέλει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη.

https://www.instagram.com/reel/CuppcHIMmrU/

Ποιος ήταν ο influencer

Ο influencer διέθετε πάνω από 900.000 followers on Instagram και στον λογαριασμό του επιδείκνυε τη χλιδάτη ζωή του με πολυτελή αυτοκίνητα, τζετ σκι και ξέφρενα πάρτι με εκλεκτούς καλεσμένους.

Μέχρι τις Αρχές αυτού του έτους ζούσε προσωρινά στο Μαϊάμι. Μετά από ένα ταξίδι στην Ισπανία, επέστρεψε στην Αργεντινή όπου και παρέμεινε μέχρι τη δολοφόνια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ