ΚΟΣΜΟΣ

ΛεΜπρον Τζέιμς: «Άκου, φέρε ένα ασθενοφόρο εδώ τώρα» - Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στο 911

ΛεΜπρον Τζέιμς: «Άκου, φέρε ένα ασθενοφόρο εδώ τώρα» - Το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στο 911
O 18χρονος Μπρόνι Τζέιμς AP Photo/Gregory Payan

Την αγωνία που προκάλεσε η καρδιακή προσβολή του 18χρονου γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι αποκάλυψε το ηχητικό ντοκουμένο από την κλήση στο ασθενοφόρο, που διέρρευσε στη δημοσιότητα.

«Χρειαζόμαστε ένα ασθενοφόρο επειγόντως» ακούγεται να λέει το άτομο που κάλεσε για βοήθεια, στον άνθρωπο απάντησε στην κλήση και συνεχίζει: «άκου, άκου, άκου, φέρε ένα ασθενοφόρο εδώ τώρα».

Από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου, ρωτήθηκε εάν υπήρχε γιατρός ή νοσοκόμος στις εγκαταστάσεις που σημειώθηκε το περιστατικό, με τον καλών να απαντά αρνητικά.

«Η βοήθεια είναι ήδη καθ' οδόν, εντάξει, πήγαινε δίπλα του με το τηλέφωνο» ανέφερε ο άνθρωπος του 911.

Όπως μετέδωσαν οι New York Times ο νεαρός εισήχθη στην εντατική, ωστόσο η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 18χρονος γιος του «βασιλιά» κατέρρευσε στο παρκέ κατά τη διάρκεια προπόνησης με το USC, το κολέγιο που έχει επιλέξει έτσι ώστε να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Το παιδί διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε χωρίς να διετρέχει κίνδυνο.

Η οικογένεια του Λεμπρόν Τζέιμς ζήτησε ιδιωτικότητα για αυτές τις δύσκολες στιγμές, αν και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

«Χθες ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε προπόνηση, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό περιέθαλψε τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη ΜΕΘ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα Μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε η οικογένεια Τζέιμς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ