ΚΟΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ: Οι θαυμαστές της προκάλεσαν σεισμό 2,3 Ρίχτερ σε συναυλία της

Τέιλορ Σουίφτ: Οι θαυμαστές της προκάλεσαν σεισμό 2,3 Ρίχτερ σε συναυλία της
Η μουσικός Τέιλορ Σουίφτ AP Photo/George Walker IV

Σεισμό μεγέθους 2,3 προκάλεσαν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο στάδιο «Lumen Field» στο Σιάτλ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σεισμολόγο Τζάκι Κάπλαν-Άουερμπαχ όσοι και όσες συγκεντρώθηκαν στη συναυλία της κατάφεραν να προκαλέσουν σεισμική δραστηριότητα ισοδύναμη με σεισμό 2,3 Ρίχτερ.

Μάλιστα, ο «Swift Quake», όπως ονόμασαν τον εν λόγω «σεισμό» έχει συγκριθεί με τον «Beast Quake» του 2011, όταν οι οπαδοί της ομάδας του NFL Seattle Seahawks ξέσπασαν μετά από ένα εντυπωσιακό γκολ του Μαρσόν «Beast Mode» Λιντς.

Ο πανηγυρισμός που ακολούθησε εντοπίστηκε στο ίδιο τοπικό σεισμογράφο με τη συναυλία της Σουίφτ, δήλωσε στο CNNi σεισμολόγος.

Μάλιστα, η Κλόι Μελάς του CNNi, η οποία παρακολούθησε μία από τις συναυλίες της ποπ σταρ στο Σιάτλ, μοιράστηκε τις παρατηρήσεις και τις εμπειρίες της:

«Το να πάω στη συναυλία της Τέιλορ στο Σιάτλ ήταν διαφορετικό από ο,τιδήποτε άλλο έχω ζήσει ποτέ. Μπορούσες κυριολεκτικά να νιώσεις το έδαφος να τρέμει κάτω από τα πόδια σου. Τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Taylor Swift fans "Shake It Off", causing record-breaking seismic activity during Seattle shows / Jillian Sykes, Alli Rosenbloom, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ