Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος αναλαμβάνει το κόστος αναδάσωσης των περιοχών που επλήγησαν στη Ρόδο
Ανανεώθηκε:
Όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, η Κύπρος θα αναλάβει το κόστος της αναδάσωσης των περιοχών που έχουν πληγεί από τις φωτιές στη Ρόδο, λόγω και της εγγύτητας και των ιδιαίτερων δεσμών με το νησί.
Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι για το εν λόγω θέμα υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από Κύπριους πολίτες όσο και από κυπριακές επιχειρήσεις που θέλουν να εμπλακούν στην προσπάθεια.
Ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η Κύπρος είναι πάντοτε έτοιμη να παρέχει την όποια βοήθεια στην Ελλάδα, καθώς όλο και πιο συχνά ιδίως οι χώρες της Μεσογείου αντιμετωπίζουν φαινόμενα σχετικά με πυρκαγιές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης με Χριστοδουλίδη: Αθήνα και Λευκωσία συνεχίζουν σε απόλυτο συντονισμό
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32
Προειδοποίηση Αραβικών κρατών προς τις ΗΠΑ: Κίνδυνος αποσταθεροποίησης η επίθεση στο Ιράν
15:23