Μόσχα: Δεύτερη επίθεση ουκρανικού drone στο ίδιο πολυώροφο κτήριο που επλήγη την Κυριακή
Την επίθεση ουκρανικού drone - καμικάζι σε πολυώροφο κτήριο γραφείων στη Μόσχα ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (1/8) ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ρωσίας, ο Σεργκέι Σαμπιάνιν, ενώ πρόσθεσε πως αρκετά ακόμη ουκρανικά UAVs καταρρίφθηκαν από την αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας.
«Drones καταρρίφθηκαν από συστήματα της αντιαεροπορικής άμυνας ενώ κατευθύνονταν προς τη Μόσχα. Το ένα έπληξε το ίδιο πολυώροφο κτήριο του Σίτι με την τελευταία φορά», σημείωσε ο Σαμπιάνιν μέσω Telegram.
«Η πρόσοψη υπέστη ζημιές στον 21ο όροφο», ανέφερε σήμερα ο δήμαρχος, διευκρινίζοντας πως δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Υπενθυμίζεται πως, τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, παράθυρα δυο κτηρίων της συνοικίας «Μασκβά Σίτι», όπου εδρεύουν κυρίως επιχειρήσεις, καταστράφηκαν από επιθέσεις ουκρανικών drones.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τριπλή επίθεση με drone κατά της Μόσχας - Έκλεισε το αεροδρόμιο Βνούκοβο
Χαϊδάρι: Νεκρός 38χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο με Ι.Χ - Συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός
13:38
Σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία: Υποχώρησε φράκτης πολυκατοικίας στον Άλιμο, οχήματα παρασύρθηκαν
13:25
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επισκέπτεται πυρηνικά υποβρύχια ενώ ο Πούτιν επαινεί τον «αήττητο» δεσμό τους (pics)
13:12
Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες - 71.000 ευρώ η λεία τους
12:59