Ο διευθυντής της CIA στοχοποιεί το ISIS για την επίθεση του αεροδρομίου
O επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζον Μπρέναν, δήλωσε ότι η επίθεση που σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ φέρει τη σφραγίδα της «αχρειότητας» του Ισλαμικού Κράτους.
Ωστόσο διευκρίνισε ότι αναμένουν την ανάληψη ευθύνης από την ίδια την οργάνωση.
Οι μυστικές υπηρεσίες φαίνεται να συνδέουν την κίνηση των εξτρεμιστών και με το Brexit, καθώς στηρίζουν ότι η Ευρώπη ενδέχεται να βρεθεί ενώπιον μεγάλης πρόκλησης την ώρα που ασχολείται με τα εσωτερικά της προβλήματα.
Ο διευθυντής της CIA επισήμανε επίσης ότι τα μέλη του ISIS που βρίσκονται στην Ευρώπη, στέλνονται από τη Συρία καθώς εκεί είναι ο τόπος εκπαίδευσης τους. Αν και κατά βάση επιθέσεις σημειώνονται στις Ευρωπαϊκές ζώνες, οι Πολιτείες δηλώνουν έτοιμες να αντιμετωπίσουν παρόμοια κατάσταση και στα εδάφη τους.
Παπασταύρου από Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας: Aναγκαίο η Ευρώπη να έχει έτοιμα στοχευμένα μέτρα
18:59
ΚΚΕ: Χονδροειδές ψέμα ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι «δεν έχει πρόθεση να εμπλακεί στον πόλεμο»
18:53
Live: Η ομιλία Μητσοτάκη σε εκδήλωση για τον αναπτυξιακό νόμο και τις στρατηγικές επενδύσεις
18:46
ΗΠΑ: Η προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Σούζι Γουάιλς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού
18:46