ΚΟΣΜΟΣ

Γιατί δεν θα δούμε την Bella Hadid σύντομα στην πασαρέλα

Γιατί δεν θα δούμε την Bella Hadid σύντομα στην πασαρέλα
Η Hadid έχει πει στο παρελθόν ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα τσιμπούρια. photo: Instagram

Το top model Bella Hadid εξήγησε ότι η απουσία της από τα βασικά γεγονότα της μόδας φέτος είναι πιθανό να συνεχιστεί, λέγοντας σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή ότι θα επιστρέψει στην πασαρέλα όταν είναι «έτοιμη», αφού αναζητήσει θεραπεία για σοβαρά προβλήματα υγείας.

https://www.instagram.com/p/Cvp5A_pALs_/

Μαζί με μια σειρά φωτογραφιών που έδειχναν τον εαυτό της να λαμβάνει σοβαρές ιατρικές θεραπείες, η Hadid έγραψε:

«Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, να χειροτερεύσω με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανους τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν είχε πάνω μου έναν μεγάλο αντίκτυπο που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω».

Πρόσθεσε ότι είναι «εντάξει» και «επιτέλους υγιής».

Η Hadid έχει πει στο παρελθόν ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, μια ασθένεια που μεταδίδεται από τα τσιμπούρια που μπορεί να προκαλέσει συνήθως συμπτώματα πυρετού, ρίγη, πόνους στο σώμα, πρησμένους λεμφαδένες, δυσκαμψία στον αυχένα, δύσπνοια, πονοκέφαλο, κόπωση και εξάνθημα. Είπε στη Vogue πέρυσι ότι τα συμπτώματά της ξεκίνησαν από το σχολείο.

Τον Απρίλιο, η Hadid είπε στο TikTok ότι είχε μια μόλυνση των δοντιών που οδήγησε σε επιπλοκές στην υγεία της και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, περιέγραψε «15 χρόνια αόρατου πόνου».

Εκτιμάται ότι 476.000 Αμερικανοί διαγιγνώσκονται και λαμβάνουν θεραπεία για τη νόσο του Lyme κάθε χρόνο, αν και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ λένε ότι αυτό είναι πιθανώς υπερβολικό, επειδή οι άνθρωποι μερικές φορές λαμβάνουν θεραπεία χωρίς επίσημη επιβεβαίωση ότι έχουν τη νόσο.

https://www.instagram.com/p/Cvmz8ilAcxx/

Αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η μόλυνση μπορεί να εξαπλωθεί στις αρθρώσεις, την καρδιά και το νευρικό σύστημα, σύμφωνα με το CDC.

Στην ανάρτηση της Κυριακής, η Hadid είπε: «Ευχαριστώ τη μαμά μου… που έμεινε δίπλα μου», καθώς και τους αντιπροσώπους, τους εργοδότες, τους υποστηρικτές μου, τον ιδιοφυή γιατρό μου και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομάδα των νοσοκόμων μου».

Αφιέρωσε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον σκύλο της, λέγοντας: «Και ο Θεός να ευλογεί τον Άγγελό μου Glizzy P.Beans aka Petunia aka Beans για να μην φύγει ποτέ από το πλευρό μου ούτε ένα δευτερόλεπτο», μαζί με φωτογραφίες του σκύλου της που βρίσκεται δίπλα της ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία.

Αν και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε η Hadid την απεικονίζουν σε ευάλωτες στιγμές, είπε ότι «προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές φωτογραφίες, γιατί όσο οδυνηρή κι αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και έναν νέο εγκέφαλο».

Why we probably won’t be seeing Bella Hadid on the catwalk any time soon, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ