Σεισμός στην Τουρκία: Πηδούσαν από τα μπαλκόνια για να σωθούν - Δεκάδες οι τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Πανικό και ταραχή στους κατοίκους της Μαλάτια, προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,2 ρίχτερ, που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/8) στην ανατολική Τουρκία.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, ήδη έχουν ξεκινήσει να γίνονται οι πρώτες αναφορές για τραυματίες, ενώ σημείωσε μιλώντας στο δίκτυο NTV, κάποιοι πανικόβλητοι κάτοικοι πήδηξαν από τα μπαλκόνια τους.
Ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανέφερε πως στην περιοχή έχουν ήδη κινητοποιηθεί συνεργεία, για να ελέγξουν την ασφάλεια των κτιρίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο σεισμός έγινε αισθητός σε Αντίγιαμαν, Σανλιούρφα, Ελαζίγκ, Καχραμάνμαρας και Γκαζιαντέπ.
Το επίκεντρο εντοπίστηκε 10 χλμ νότια, νοτιοδυτικά της Μαλατία, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τουρκία: Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στη Μαλάτια
Ο Τσίπρας προτείνει ταινίες για την επικαιρότητα: «Ο Νονός» η επιλογή αυτής της εβδομάδας
16:12
Ιορδανία: Συγκλονιστική μαρτυρία επιζόντα της επίθεσης στην εκκλησία
16:01
«Ψωμί, στέγη, ελευθερία» ζητούν Ισπανοί διαδηλωτές - Στους δρόμους για τις συντάξεις
15:51
Αλβανία: Στις φλόγες οι καρέκλες... διαλόγου του Ράμα - Με χορούς και καμένους κάδους οι διαδηλώσεις
15:39