ΚΟΣΜΟΣ

Φωτιά στη Χαβάη: Συντετριμμένος ο Τζέισον Μομόα για την πατρίδα του

Φωτιά στη Χαβάη: Συντετριμμένος ο Τζέισον Μομόα για την πατρίδα του
Ο διάσημος ηθοποιός Τζέισον Μαμόα AP/Willy Sanjuan

Η πύρινη λαίλαπα που έχει καταστρέψει τη Χαβάη έχει αφήσει στους δρόμους χιλιάδες πολίτες, με τον διάσημο ηθοποιό Τζέισον Μομόα, να προσπαθεί να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί τους συμπατριώτες του 

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έχει γεννηθεί στη Χονολουλού.

Μέσω αναρτήσεων του στο Instagram, απευθύνει έκκληση στο κοινό του, ώστε να ενισχύσουν τις οργανώσεις που βοηθούν τους πυρόπληκτους και να προσφέρει και ο ίδιος ότι μπορεί στους ανθρώπους που είδαν τα σπίτια τους και τους δικούς τους να καίγονται.

«Είμαστε συντετριμμένοι και καταρρακωμένοι για τους φίλους μας στο Μάουι που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Link στο βιογραφικό μου για οργανώσεις που βοηθούν», έγραψε αρχικά.

https://www.instagram.com/p/CvxpIVOv9F7/

«Την Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, ένας τρομερός συνδυασμός ξηρασίας και τυφώνα οδήγησε σε εκτεταμένες πυρκαγιές στο νησί Μάουι. Οικογένειες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το νησί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ πολλές από αυτές διέφυγαν μόνο με τα ρούχα που φορούσαν στην πλάτη τους. Οι πληροφορίες σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους εξακολουθούν να έρχονται. Η πόλη Λαχάινα έχει εξαφανιστεί. Πολλά άλλα μέρη στο Μάουι επλήγησαν επίσης. Συνεχίζουμε να στέλνουμε pule (προσευχές) σε αυτή την απίστευτη κοινότητα.

Η ‘Āina Momona διοργανώνει αυτόν τον έρανο για την υποστήριξη της κοινότητάς μας στο Μάουι. Όλα τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Hawaii Community Foundation Maui County Strong Fund για την υποστήριξη της ανακούφισης από καταστροφές στο Maui. Χρησιμοποιούμε αυτή την πλατφόρμα ActBlue επειδή η δωρεά είναι γρήγορη και εύκολη και τα κεφάλαια έρχονται αμέσως σε εμάς, επιτρέποντάς μας να δώσουμε αυτά τα κεφάλαια στις οικογένειες που έχουν ανάγκη πιο γρήγορα. Ένας απολογισμός όλων των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν μέσω αυτού του εράνου και της διανομής μας στο HCF θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Cvvt-Ucu1i2/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ