Εξερράγη η Αίτνα: Λάβα και τέφρα ξεχειλίζουν από το ηφαίστειο - Ακυρώσεις πτήσεων
Ανανεώθηκε:
«Ξύπνησε» και πάλι το ηφαίστειο της Αίτνα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Κατάνιας, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/8).
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Reuters, ανακοινώθηκε από το αεροδρόμιο μέσω της πλατφόρμας X, πρώην Twitter: «Εξαιτίας μιας έκρηξης της Αίτνας (...) όλες οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις ματαιώνονται μέχρι τις 13:00» (14:00 ώρα Ελλάδας)» και ζητήθηκε από τους επιβάτες να απευθύνονται στην αεροπορική εταιρεία τους για περισσότερες πληροφορίες.
Η Αίτνα είναι από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο. Αν και οι εκρήξεις του μπορεί να είναι μερικές φορές πολύ καταστροφικές, γενικά δεν θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο και χιλιάδες κάτοικοι ζουν στις πλαγιές του ηφαιστείου και τις γύρω περιοχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισλανδία: Εξερράγη το ηφαίστειο Φάγκρανταλσφιάτλ
Τραμπ: Μιλάμε με το Ιράν, κερδίζουμε τον πόλεμο - Διαψεύδει τις συνομιλίες η Τεχεράνη
08:53
25η Μαρτίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την παρέλαση - Πώς θα κινηθούν Μετρό και Τραμ
08:34
Μήνυμα Ρούμπιο για 25η Μαρτίου: «Πολύτιμος σύμμαχος η Ελλάδα» - Βούληση για εμβάθυνση των σχέσεων
08:24
25η Μαρτίου: Ρίγη συγκίνησης στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη (vid)
08:22