Δομινικανή Δημοκρατία: Τουλάχιστον 12 νεκροί και 65 τραυματίες από έκρηξη σε επιχείρηση
Σε τουλάχιστον 12 ανέρχονται οι νεκροί και σε 65 οι τραυματίες από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, 14/8, μέσα σε επιχείρηση στο Σαν Κριστόμπαλ, κοντά στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπως μετέδωσε το CNNi, επικαλούμενο τον Ερυθρό Σταυρό.
Ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη είναι και ένα βρέφος ηλικίας τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με το εθνικό σύστημα υγείας της Δομινικανής Δημοκρατίας.
Ακόμη 55 άνθρωποι αγνοούνται, μετέδωσε το CNNi.

Αρχικά ο Γιοέλ Σάντος, υπουργός Προεδρίας της χώρας της Καραϊβικής έκανε λόγο για τρεις νεκρούς και 33 τραυματίες.
Η δυνατή έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, συγκλόνισε την εμπορική συνοικία του Σαν Κριστόμπαλ, περίπου 30 χιλιόμετρα δυτικά του Σάντο Ντομίνγκο, τη Δευτέρα 14/8, το μεσημέρι (τοπική ώρα) ενώ προκλήθηκε πυρκαγιά.

Από τους πρώτους νεκρούς ήταν δύο άτομα που πέθαναν από εγκαύματα στο 90% των σωμάτων τους, όπως είπε εκπρόσωπος του Εθνικού Συστήματος Υγείας .
Τη βαθιά του θλίψη εξέφρασε ο πρόεδρος Λουίς Αμπιναδέρ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Δομινικανή Δημοκρατία άρχισε να οικοδομεί τείχος στα σύνορά της με την Αϊτή
Έκρηξη σε πρατήριο καυσίμων στη Ρωσία: Ανεβαίνουν στους 35 οι νεκροί
Πενσυλβάνια: Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της θανατηφόρας έκρηξης στην περιοχή Πλάμ
SPONSORED
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Βηρυτό μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ
16:31
Καταδικάζει την ρωσική επίθεση κοντά στο Τσερνόμπιλ ο Ζελένσκι λίγο πριν τη συνάντηση στο Λονδίνο
16:20
Φωτιά στην Καλλιθέα Φαρσάλων - Επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα
16:12
Οδηγίες Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για προστασία από σεισμούς: «Η γνώση και η ψυχραιμία σώζουν ζωές»
16:08