Συνετρίβη αεροσκάφος στη Μαλαισία - Πληροφορίες για νεκρούς
Ανανεώθηκε:
Ένα μικρό αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στη Μαλαισία. Πιστεύεται ότι πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας μοτοσικλετιστής, σκοτώθηκαν από την πτώση του.
Ο υπουργός Μεταφορών της Μαλαισίας, Άντονι Λόουκ δήλωσε ότι η αρχή πολιτικής αεροπορίας επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους στην πολιτεία Selangor. Σύμφωνα με το υπουργείο στη σύγκρουση εμπλέκονται έξι επιβάτες και δύο πληρώματα πτήσης και η κατάστασή τους δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Εικόνες από το σημείο της συντριβής δείχνουν ένα καμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου που «καπνίζει».
Το αεροσκάφος πιστεύεται ότι εκτελούσε το δρομολόγιο από το Λανγκάουι προς το αεροδρόμιο Sultan Abdul Aziz Shah στο Subang όταν αντιμετώπισε δυσκολίες και συνετρίβη στον αυτοκινητόδρομο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καταργήθηκε η επιβολή της θανατικής ποινής στη Μαλαισία
Μαλαισία: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων έπειτα από κατολίσθηση - 24 νεκροί
Ο ΟΗΕ καταδικάζει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για το Ισραήλ
22:06
Στα λευκά «ντύθηκαν» Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια σε αμμόλοφους (vids)
21:55
Ξεκίνησε η καταβολή των αυξημένων συντάξεων Ιανουαρίου
21:43
Πολωνία: Ο Ναβρότσκι κατηγορεί τους Ουκρανούς για «αχαριστία»
21:33