ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα αποκλείστηκε διά βίου από αεροπορική εταιρία για τον πιο περίεργο λόγο

Μητέρα αποκλείστηκε διά βίου από αεροπορική εταιρία για τον πιο περίεργο λόγο
REUTERS / RICARDO MORAES

Δεν είναι και το πλέον σύνηθες να αποκλείονται επιβάτες από αεροπορικές εταιρίες και μάλιστα διά βίου. Πολύ περισσότερο, για τον λόγο που θα διαβάσετε.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, ο σύζυγός της και ο ανήλικος γιος τους και τα άλλα δύο τους παιδιά, ταξίδευαν από Βαρκελώνη προς Λίβερπουλ με γνωστή αεροπορική χαμηλού κόστους.

Όλα ξεκίνησαν πριν καν επιβιβαστούν στο αεροσκάφος. Όταν οι τρεις τους βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου El Prat της Βαρκελώνης, ο πιτσιρικάς άρχισε να... επιτίθεται στους γύρω του φτύνοντάς τους. Ενοχλημένοι αυτοί, παραπονέθηκαν στη μητέρα, ωστόσο αντί να βρουν ανταπόκριση, βρήκαν μπελά.

Η νεαρή μητέρα θεώρησε σκόπιμο να υπερασπιστεί τον γιο της και αντί να τον συνετίσει, άρχισε να βρίζει τα θύματα της επίθεσης που... προς, όπως γράφει η Liverpool Echo, κράτησαν - προς τιμήν τους - την ψυχραιμία τους.

Όχι για πολύ, όμως, γιατί με την επιβίβαση στο αεροσκάφος, ο μικρός συνέχισε το παραλήρημά του. Το πρόβλημα εντάθηκε όταν η μητέρα δεν σεβάστηκε ούτε το πλήρωμα του αεροσκάφους που της ζήτησε να συνετίσει το παιδί ηλικίας δύο ετών. Όχι μόνο δεν αντέδρασε για να προστατέψει τον κόσμο αλλά άρχισε να βρίζει και το πλήρωμα.

Όταν πια το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Λίβερπουλ, οι φασαριόζοι Βρετανοί απομακρύνθηκαν από την αστυνομία (δεν συνελήφθησαν όμως) και η αντιδραστική μητέρα ενημερώθηκε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά στο μέλλον να πετάξει με τη συγκεκριμένη εταιρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ