ΚΟΣΜΟΣ

Ο Σαμ Ασγκάρι σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο Σαμ Ασγκάρι σπάει τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2016 όταν o Asghari συμπρωταγωνίστησε με την Spears στο μουσικό βίντεο για το σινγκλ της "Slumber Party". Associated Press

Μετά τον καταιγισμό δημοσιευμάτων για το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι, αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να μιλήσει ανοιχτά για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε την περασμένη Τετάρτη (16/08).

Το ζευγάρι χωρίζει μετά από 14 μήνες γάμου.

«Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό μας ταξίδι», έγραψε ο Ασγκάρι στο επαληθευμένο Instagram Story του την Πέμπτη. «Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Αυτά συμβαίνουν.»

Πρόσθεσε πως γνωρίζει πως είναι γελοίο ακόμα και να ζητήσει να μην αναπαράγονται πληροφορίες για το διαζύγιο και συνεπώς ζητεί από όλους και ειδικά τα μέσα ενημέρωσης, «ευγένεια και διακριτικότητα».

Ο ηθοποιός και personal trainer υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη, επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές», σύμφωνα με ένα αντίγραφο αρχείου που έλαβε το CNNi. Η ημερομηνία χωρισμού για το ζευγάρι είναι η 28η Ιουλίου.

Το CNNi απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των Spears και Asghari για σχόλια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους αφού αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2016 όταν o Ασγκάρι συμπρωταγωνίστησε με την Σπίαρς στο μουσικό βίντεο για το σινγκλ της "Slumber Party".

Η Σπίαρς και ο Ασγκάρι παντρεύτηκαν επτά μήνες μετά το δικαστικό τερματισμό της 13χρονης κηδεμονίας από τον πατέρα της, το Νοέμβριο του 2021.

Sam Asghari breaks silence on divorce from Britney Spears, says ‘asking for privacy seems ridiculous’

ΔΗΜΟΦΙΛΗ