Δουλειές με ...φούντες στα αεροδρόμια και τα λιμάνια της Τζαμάικα
Τη δυνατότητα να δοκιμάσει κανείς ένα από τα πιο δημοφιλή «προϊόντα» που παράγει η χώρα, την κάνναβη, με το που πατά το πόδι του σε αυτή, αναμένεται να δώσει η Τζαμάικα.
Σύμφωνα με το Russia Today, η κυβέρνηση σκέφτεται να υλοποιήσει την πρόταση που έγινε στο κοινοβούλιο, να στηθούν δηλαδή κιόσκια που θα πωλούν κάνναβη στα μεγαλα αεροδρόμια και λιμάνια της χώρας.
Η πρόταση αυτή αφορά μικρές ποσότητες που θα προορίζονται για τους τουρίστες με αποκλειστικό στόχο την ενίσχυση της οικονομίας και όχι του παραεμπορίου, ενώ σύμφωνα με το πλάνο, στα κιόσκια θα βρίσκεται και ειδικά εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό. Οι τουρίστες θα έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν ποσότητα που τη δεδομένη στιγμή η κυβέρνηση έχει υπολογίσει να οριοθετήσει στις δύο ουγγιές (περίπου 56,5 γρ.).
Σε ένταση οι σχέσεις Βρετανίας-Ρωσίας: Με απέλαση διπλωμάτη απάντησε το Λονδίνο στη Μόσχα
16:17
Οι πληρωμές Ιανουαρίου της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά στοιχεία ανά κατηγορία ωφελουμένων
16:10
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Σε 4 με 6 μήνες θα έχει λυθεί το ζήτημα των S-400»
16:01
Grammys 2026: Η «γκάφα» της Cher στην ανακοίνωση του Record of the Year έκλεψε... την παράσταση
15:59