ΗΠΑ: Η άγνοια σκότωσε φώκια
Ακόμα ένα ζώο έπεσε θύμα της ανθρώπινης άγνοιας και ανωριμότητας και έχασε τη ζωή του πριν καν καλά καλά προλάβει να την απολαύσει.
Μία γυναίκα από το Ουέστπορτ της Ουάσινγκτον έκανε τη βόλτα της σε παραλία της περιοχής όταν έπεσε πάνω σε μια νεογέννητη φώκια. Παρότι δεν είχε ιδέα, θεώρησε ότι κάτι κακό της συνέβαινε και αποφάσισε να τη... σώσει.
Όπως γράφει η Metro, την έβαλε σε μια πλαστική σακούλα από αυτές που χρησιμοποιούνται στα σούπερ μάρκετ και τη μετέφερε σπίτι της.
Τότε ήταν που συνειδητοποίησε ότι δεν ήξερε τι να κάνει με τη μικρή φώκια, πώς να τη φροντίσει, τι να την ταΐσει, αν πρέπει να της δώσει νερό. Αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και κάλεσε τους υπεύθυνους τοπικού ενυδρείου.
Όταν έφτασαν, η φώκια ήταν πλέον εξαντλημένη. Ζωντανή μεν, ωστόσο σε τόσο κακή κατάσταση που αποφάσισαν να της κάνουν ευθανασία, παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας για το αντίθετο.
Αντέχει στην πίεση των Γερμανών η Εθνική: Ισόπαλο χωρίς γκολ το ημίχρονο στην Τούμπα
22:35
Καθεστώς καραντίνας στη Σιβηρία μετά τον θάνατο εργαζόμενης σε ινστιτούτο αντιμετώπισης της πανώλης
22:23
Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω ένα εκατομμύριο ευρώ
22:13
Συναγερμός στο Παρίσι μετά από απόπειρα διάρρηξης σε μουσείο - Μία σύλληψη
22:04