Βουκουρέστι: Εκρήξεις με έναν νεκρό και 57 τραυματίες σε πρατήριο καυσίμων
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 57 τραυματίστηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (26/8) σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή Κρεβεντία, κοντά στο Βουκουρέστι.
Η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την πρώτη έκρηξη εξαπλώθηκε σε δύο δεξαμενές υγραερίου (LPG) και ακολούθησε μια δεύτερη ισχυρότερη έκρηξη την ώρα που είχαν σπεύσει στο σημείο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε βίντεο που μετέδωσε η ρουμανική τηλεόραση καταγράφεται η στιγμή της δεύτερης έκρηξης.
Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων από το πρατήριο καυσίμων.
Τουλάχιστον 26 πυροσβέστες συγκαταλέγονται στους τραυματίες, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ρουμανίας Ραέντ Αραφάτ, ο οποίος μετέβη στον τόπο της έκρηξης. Τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, έχοντας υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα.
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07