ΚΟΣΜΟΣ

Αλεξάντρα Πολ: Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ

Αλεξάντρα Πολ: Νεκρή σε τροχαίο η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ
ΑP PHOTO

Τραγικό θάνατο βρήκε η αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και Ολυμπιονίκης Αλεξάντρα Πολ, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε φορτηγό σε δρόμο του Καναδά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον καναδικό Τύπο, η 31χρονη πρώην αθλήτρια βρισκόταν σε ένα από τα επτά οχήματα που χτυπήθηκαν από φορτηγό που διέσχιζε μια κατασκευαστική ζώνη στο Melancthon Township, μια αγροτική περιοχή του Οντάριο.

Το φορτηγό το οποίο κινούνταν εκτός ελέγχου φέρεται να απέτυχε να επιβραδύνει εγκαίρως πριν πέσει στα αυτοκίνητα, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Ο μόλις 10 μηνών γιος της Paul, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, επέζησε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο με τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή του.

Η Αλεξάντρα Πολ που κέρδισε αρκετά μετάλλια κατά τη διάρκεια της καριέρας της, εκπροσώπησε τον Καναδά μαζί με τον σύντροφό της Μίτσελ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, όπου το δίδυμο κατέλαβε την 18η θέση στη διοργάνωση μικτού χορού στον πάγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ